4x hippe hoofdeinden

Meer karakter en stijl in je slaapkamer? Pak de hoofdeinden van je bed aan. Die geven je slaapplek allure.

Hout
Met hout kun je alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld grote massieve stukken hout gebruiken voor een stoere uitstraling of een gelakt stuk hout voor een meer klassieke look. Oude pallets zijn ook goed te gebruiken als hoofdeinde. Onbewerkte houten pallets geven de kamer een industrieel karakter. 

Deuren
Deuren of ramen zijn populair om hoofdeinden van te maken. Ze zijn er in veel verschillende maten en stijlen. De deurknoppen kunnen eraf gehaald worden en de deuren kunnen opnieuw geverfd worden in de kleur naar wens. Zorg wel dat de maat van de deur bij het bed past. 

Spiegels
Grote spiegels doen het goed als hoofdeinde. Wil je een klassieke look dan kun je kiezen voor een mooie barokke lijst. Voor een vintage uitstraling kun je een antieke versleten spiegel met lijst nemen. Het bed ziet er zo niet alleen mooier uit, door de spiegels oogt het ook lichter en ruimer in de kamer.

Silhouet
Teken wat je wilt. Helemaal het einde. Je hebt alleen een beetje verf nodig en je kunt het hoofdeinde van je dromen maken. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×