5 dingen die je altijd kwijt bent thuis

Je vliegt door het leven en multitasken is jouw ding. Terwijl je aan het koken bent, heb je aan één oor je beste vriendin aan de lijn. Maar zo komt het weleens voor dat je sommige voorwerpen al-tijd kwijt bent en ze op de raarste plekken terug vindt… Herkenbaar?

Sleutels
Je hebt je handen vol, komt de deur binnen en gooit je sleutel ergens neer. Een paar uur later heb je geen idee waar je die sleutels ook al weer had neergelegd… Oeps. En je hebt  zelfs een ‘vaste plek’ voor je sleutels in huis.

Telefoon
Jullie gaan hand in hand door het leven en je telefoon wordt stiekem overal gebruikt. Het fijne is dat je je telefoon gewoon kunt bellen als je je weer een keer rot loopt te zoeken. En zo kan het zijn dat je de ringtone uit de badkamer hoort komen… De badkamer!?

Lippenbalsem
Verslááfd ben je eraan en daarom gebruik je het ook een paar keer per dag. Maar waar laat je dit nu telkens?

Afstandbediening
Je vaste maatje voor de laatste uren van je dag. En je vindt het hem altijd weer terug op de gekste plekken. Wat doet zo’n ding tussen je tijdschriften? Misschien toch maar iets op verzinnen.

Oplader
Of het nu van je laptop, je telefoon of je camera is. Die dingen lijken zich altijd te verstoppen. Of heb je die ene oplader toch bij een vriendin laten liggen toen je telefoon nog maar 10% batterij had?  

Bron: Pinterest.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×