5 ideeën voor een niet-werkende openhaard

Een brandende openhaard is meestal het middelpunt van de kamer, een plek die warmte en gezelligheid biedt. Woon je in een huis met een prachtige openhaard die helaas niet werkt? Geen nood, je kunt er alsnog een stralend middelpunt van maken.

Het is zonde om deze mooie plaats in huis te negeren, er zijn namelijk genoeg manieren om toch een bijzonder hoekje van te maken van de schouw. Decoreer hem bijvoorbeeld met boeken, hout, kaarsen of plantjes. We hebben hier vijf inspiratievoorbeelden voor je verzameld!

Kaarsen
Een goed alternatief voor hout stoken. Met kaarsen breng je toch nog wat warmte en licht in de schouw.

Seizoenen
Kerst, Sinterklaas, Pasen of herfst. Er is altijd wel een seizoensgebonden thema om je openhaard mee te versieren.

Kleur
Verf hem in een felle kleur, dan is hij altijd het stralende middelpunt van de kamer.

Groen
Een goede manier om wat leven in het openhaard-hoekje te brengen is door hem te decoreren met plantjes of bloemen. Zoveel als je wilt!

Boeken
Een leuke alternatief voor een boekenkast. Leg ze gewoon allemaal in de openhaard. Zo kun je er een echt leeshoekje van maken.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×