5 interieurdingen die écht niet meer kunnen na je dertigste

Als je op een gegeven moment het punt bereikt hebt dat je uit de collegebanken bent en al een paar jaar aan het werk bent, wordt het ook tijd om je huis aan te pakken. Sommige spullen stammen nog uit je studententijd, maar het wordt nu tijd voor een volwassen huis! 

Posters op de muur zonder lijst
Zo hing je ze op in je tienerkamer, een poster van de Backstreet Boys die in de bijlage van de Hitkrant zat. Als je dertig bent wordt het tijd om te investeren in een mooie lijst voor je decoratieposters.

Plastic servies
Waarom is plastic servies nodig in huis? Er wordt toch niet dagelijks met bekers en borden gesmeten? Tenzij het een tuinfeest is hoef je dus niks te serveren op plastic! 

Neppe planten
Ook voor de mensen die geen groene vingers hebben zijn plastic planten een no-go. Kies liever voor planten die weinig zorg nodig hebben om je huis op te fleuren.

Een onopgemaakt bed
Het kost je niet eens een minuut om je bed ‘s ochtends op te maken. En als je het hebt gedaan ziet het er de hele dag netjes uit en ga je ’s avonds fijner naar bed. 

Een collectie shotjes glazen
Deze collectie geeft je vast warme herinneringen aan stedentripjes en zuipvakanties, maar in een volwassen huis horen ze niet thuis. Dit is alleen oké als je nog studeert en in een studentenhuis woont. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×