5 leuke Nederlandse interieur-Instagrammers

 

Wegdromen bij mooie plaatjes van interieur doe je op Instagram. Gelukkig zijn er een paar Instagrammers die dagelijks inspiratie voor je op een rij zetten, allemaal met hun eigen stijltje. Bekijk hier vijf leuke Nederlandse accounts!

Lisanne van de Klift
Op Instagram deelt Lisanne dagelijks inspiratiefoto’s voor huis en interieur voornamelijk in zwart, wit en houttinten. Daarnaast houdt ze een interieurblog bij met alleen eigen fotografie. We like!

 

 

En Suus
Op de Instagrampagina van interieurstylist Suzanne de Jong word je helemaal blij van mooie plaatjes van interieur en van haar schattige kindjes. Ook op haar blog schrijft ze over wonen, lifestyle en kids. 

 

 

Frivole
Susanne Otter geeft op Instagram een kijkje in haar leven. Je voelt gelijk de huiselijke, knusse sfeer die ze overbrengt met foto’s van haar interieur en gezin. Net als op haar blog trouwens! 

  

Beeldsteil
Blogger Wendy van Woudenberg deelt de kiekjes die ze met haar Iphone heeft gemaakt op Instagram. Je vindt hier vooral zwart, wit en natuurtinten met een Scandinavisch tintje.

 


Zilverblauw
Dit is het account van Anki, zij is blogger, fotograaf en ontwerper. Op de het Instagramaccount van Zilverblauw vind je in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden veel wit en roze tinten. Lekker fris!

 

Piet Klerkx heeft ook een Instagramaccount met dagelijkse wooninspiratie. Klik hier om ons te volgen! 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×