5 risico’s die je moet nemen in je interieur

Je hoeft het niet altijd op safe te spelen in je interieur, een beetje out-of-the-box denken kan geen kwaad! Iedereen doet namelijk al hetzelfde. Deze risico’s moet je zeker nemen in huis.

Met patronen spelen
Wees niet bang om meerdere patronen bij elkaar te gebruiken. Het resultaat kan erg indrukwekkend zijn. Als de patronen een verschillende kleur hebben (zoals op de foto), houd het dan bij hoogstens twee. Als de patronen dezelfde kleur hebben, bijvoorbeeld zwart/wit,  dan kun je meerdere patronen met elkaar mixen.

Zwart denken
Niet iedereen houdt van zwart als muurkleur, maar voor bijvoorbeeld een studeerkamer kan het een elegante uitwerking hebben.

De natuur naar binnen brengen
Je kunt het subtiel aanpakken door de trapleuning te vervangen door een houten tak. Een stapje verder kun je gaan door een heel hemelbed van takken te maken.

Kleur aanbrengen op een onverwachte plek
Eigenlijk gebruikt iedereen neutrale kleuren in ruimtes als de keuken en het toilet. Waarom zou je er niet iets geks mee doen?

Speelgoed als decoratie gebruiken
Gooi oud speelgoed van de kinderen niet weg. Als het er mooi uitziet kun je er vast iets mee in je interieur, bijvoorbeeld als decoratie op de salontafel of maak er een lamp van. 

Beeld gevonden via: 

1. Suburban Bitches, 2. Peter Fehrentz, 3. Digs Digs, 4. Apartment Therapy, 5. Reclytart.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×