5 x net even een andere kerstboom

De kerst komt er weer aan en dat betekent: de kerstboom optuigen. Ben je hier geen fan van en wil je weleens wat anders? Dat kan zeker! Er zijn zoveel manier om toch de kerstboom in huis te halen maar dan net een tikkeltje anders.

Een goede boom uitkiezen lijkt soms een hele klus. En dan hebben we het nog niet gehad over het versieren van de boom. Je bent er zo een hele middag aan kwijt. Het is leuk, maar soms wil je ook wel even wat anders. Wij zetten 5 leuke, niet al te moeilijke, ideeën op een rij.

Haal de slee van zolder en zet deze dit jaar beneden tijdens de kerstperiode. Nee, hier hoeft het niet voor te sneeuwen. Heb je nog een lege pot in de tuin staan? Doe hier een klein boompje in en versier het met een paar ballen. Cadeautjes kunnen op en onder de slee worden gelegd en je bent klaar!

Verf een pallet in een donkere kleur, laat dit goed drogen en verf daarover heen een kerstboom. Je kan het versieren met je vertrouwde kerstversiering of je kan zelf versiering tekenen op de pallet!

Koop een paar kersttakken, schaf nieuwe kerstballen aan en je huis is zo in kerstsfeer gebracht! Zorg er wel voor dat je goede vazen of potten hebt waar je de takken in kunt doen.

Heb je nog een klein boompje in de tuin staan? Zet deze neer in je huis en zet er kaarsjes in zoals je hier ziet. Het enige wat er nog bij hoort zijn de cadeautjes!

Kun je ergens een oude trap vandaan toveren? Perfect! Versier de trap met feestelijke kerstversiering en je haalt de sfeer meteen in huis. 

Beelden gevonden via:

1. Hvit-Romantikk 2. Thewowstyle 3. Buzzfeed 4. Frenchbydesignblog 5. ElleDecoration

 


  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×