5x de salontafel decoreren

 

De bank en de salontafel zijn de meest opvallende meubels in de woonkamer. Helaas wordt de tafel regelmatig gebruikt om de afstandsbediening en lege drinkglazen op te dumpen. En dat terwijl je er met boeken, stolpen en kaarsen een chique, stijlvolle blikvanger van kan maken. We geven je wat inspiratie!  

Boeken & tijdschriften
De salontafel is een perfecte plek om je mooiste boeken op uit te stallen. Je visite (en jijzelf) hebben iets om in te kijken wanneer ze op de bank zitten en het is een leuk gespreksonderwerp.

 

 

Stolp + glimmer
Doe een glimmend voorwerp onder een stolp, zoals een kristal of een koperkleurig kaarshoudertje. Het glas van de stolp zorgt voor extra glans.

 

 

Planten & terrariums
Een leuk alternatief voor bloemen en het ziet er apart uit.

 

 

Dienblad + kaarsen
De kaarsen maken de salontafel gezellig. Het dienblad zorgt ervoor dat het een samenhangend geheel is.

 

 

Beeldjes & koraal
Leuk ter decoratie zijn beeldjes van dieren of sculpturen. Ook koraal doet het goed op de salontafel en geeft het een chique uitstraling.

 

 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×