6 manieren om je badkamer een luxe uitstraling te geven

De badkamer renoveren kost vaak veel geld. Als een stortdouche, een luxe badkuip of marmeren tegels niet in je budget liggen, zijn er gelukkig nog andere manieren voor een luxe uitstraling in de badkamer.

1. Voeg metalen toe

Brons en koper worden veel gespot in luxe badkamers. De meeste badkamers worden afgewerkt met chroom en daarom zijn koper en brons net even anders. Denk aan een nieuw zeepbakje, een kraan of een spiegeltje. 

2. Hang een opvallende spiegel op
Eigenlijk heeft iedereen een lijstloze spiegel in de badkamer hangen, die waarschijnlijk bij de badkamerkast hoort. Zonde. Ga eens op zoek naar een spiegel met een opvallende lijst. De badkamer wordt er veel persoonlijker door. 

3. Vervang de badmat
De badkamer ziet er armoedig uit met een vieze of versleten badmat. Die mag gelijk de deur uit! Vervang hem door een mooie kelim. De patronen en kleuren geven karakter aan de badkamer. 

4. Creëer een zitplek
Bijna elke luxe badkamer heeft een plek om op te zitten. Een mooie poef, een simpele stoel of een hocker. Op deze manier hoef je je nagels niet meer te knippen terwijl je op de wc-pot zit. 

5. Behang de muur
Behang is iets prijziger dan een zeepbakje, maar daarentegen is het ook weer een stuk goedkoper dan het hele tegelwerk vervangen. Behang de stukken muur die niet betegeld zijn met een luxe behang. 

6. Hang een bijzondere lamp op
Laat het niet bij de gebruikelijke spotjes in het plafond. Ga voor een echte eyecatcher, een lamp die mensen niet verwachten in de badkamer. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×