6 x de sinterkrans voor thuis

De sinterklaastijd is weer in volle gang. Dit gaat vaak gepaard met een hoop geknutsel. En hoe is het nu leuker om de sint en zijn pieten te ontvangen dan met een sint krans. 

Een sint krans is op veel verschillende manieren te maken. Je kunt dit zelf maken maar nog leuker is natuurlijk om dit samen met je kinderen te maken. Pak uit met wortelen, cadeautjes, kruidnootjes en ander snoepgoed. 

Je kan de sint krans binnen, boven de schoentjes hangen maar het is natuurlijk ook een optie om de krans buiten te hangen mits het niet te hard waait. Kijk hieronder voor leuke inspiratiebeelden voor dit Sinterklaasfeest! 

Beelden gevonden via:

1. Flickr 2. Bakfeest enzo 3. Pinterest 4. Flickr 5. Pinterest 6. Flickr 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×