6 x eten voor de vogeltjes

De tijd dat de bloemen en bomen flink bloeien en groeien is voorbij. Zelfs de herfst lijkt nu een beetje aan het einde te komen. Dieren die buiten leven moeten in deze periode net wat meer moeite doen om aan voedsel te komen, daarbij mag je ze best een handje helpen.

Niet alleen help je de vogels met het overwinteren maar je tuin ziet er ook een stuk gezelliger uit met deze vogelhapjes én daarbij komt kijken dat je je kan uitleven met het maken van al deze lekkernijen. Als de vogels eenmaal afkomen op het eten dan maakt dit je tuin meteen tot een gezellige boel.

Je kunt vogels te eten geven door een dierenzaak in te lopen en daar wat lekkers te halen. Maar je kunt het ook zelf maken. Enkele ideetjes:

- Hol een stuk fruit uit en doe hier zaden in;
- Rijg verschillende stukken fruit en zaden aan een touw;
- Maak een taart speciaal voor vogels met verschillende zaden.

Hieronder laten we je nog wat inspirerende beelden zien!

Beelden gevonden via:

 

1. Flickr 2. Art Ekstrax 3. The Nitty Gritty Potager 4. Simply Living Simply 5. Pinterest 6. Pinterest  

 

 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×