6 x het binnentuintje

Planten fleuren een huis behoorlijk op, maar het is soms lastig om een goed plekje te vinden voor meerdere planten. Het ene plantje staat naast de tv, de ander naast de bank en het begint eigenlijk een rommeltje te worden.

Een goede oplossing is de plantjes allemaal bij elkaar op een tafeltje of rekje te zetten. Zo maak je er echt een hoekje van en valt het mooi samen als een geheel. Leuk voor een dode hoek of bij een leeg stuk muur.

Het leuke hieraan is dat je allerlei verschillende planten kunt combineren. Het maakt niet uit of ze groot of klein zijn en of het nou een cactus is of een gewone huiskamerplant. De combinatie maakt het juist spannend! 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×