6 x hout voor je openhaard opbergen

Brrr, de koude wintermaanden komen er weer aan. Perfecte tijd om de open haard weer aan te steken. Ben jij zo iemand die het liefst elke dag de open haard aan heeft? Dan mag je wel wat hout op voorraad hebben om de winter door te komen. De meeste mensen hebben dit wel, maar waar moet je al dit hout kwijt?

Vaak wordt hout voor in de openhaard opgeslagen in de tuin of in een schuurtje. Maar hoe fijn is het om niet meer naar buiten te moeten lopen om nog wat op de je vuurtje te gooien?

Het lijkt op het eerste gezicht misschien een beetje een vies idee om hout binnen op te slaan. Maar hieronder laten we zien dat het juist een stoere uitstraling geeft om het hout in de huiskamer op te slaan. Het hoeft allang geen rommeltje meer te worden op deze manier. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×