6 x last minute cadeaus

Ben jij iemand die op het laatste moment nog cadeautjes koopt voor kerst? En heb -jij net zoals elk jaar- geen idee wat je moet kopen? Wij hebben een lijstje gemaakt met een paar last minute cadeautjes.

Klaar voor het nieuwe jaar
Een nieuw jaar betekent een nieuwe start en ook een nieuwe kalender! Kalenders zijn er in deze tijd in allerlei soorten en maten te verkrijgen en in verschillende thema’s. Er zit vast wel een passend thema bij voor die persoon.  

Luxe chocolade
Juist in deze tijd wordt er extra tijd besteed aan het inpakken van cadeaus en zijn er bijzondere lekkernijen te verkrijgen. Chocolade is nooit verkeerd en kan meteen gebruikt worden tijdens de feestdagen!

Boekenwurm
Een boek wordt steeds minder als cadeau gegeven, eigenlijk best zonde want het blijft een mooi cadeau. Juist omdat je het heel persoonlijk kan maken. Tijdens de feestdagen kan er meteen gebruik worden gemaakt van het cadeautje; lekker lezen voor de openhaard. 

Luxe douchepakket
Douchepakketten hoeven allang niet meer afgezaagd te zijn. Er zijn ontzettend veel mooie merken die van je cadeau echt een feestje maken. Tip: ambachtelijke zeepjes geven net dat beetje extra. 

Tijdschriften
Is de persoon geen boekenwurm? Wat dacht je van tijdschriften? Pluspunt: de meeste tijdschriften zijn in deze tijd ook nog een stuk dikker of hebben speciale aanbiedingen. 

Voor een goed doel
Heeft de persoon echt al-les al wat je maar kan bedenken? Typ dan eens: ‘cadeau goed doel’ in op Google. Er zijn verschillende goede doelen die je kan steunen door aan iemand een cadeau te geven. Zo heb je meteen twee vliegen in één klap. 

Beelden gevonden via:

1. Poppytalk 2. Pexels 3. Pexels  4. Offbeatandinspired 5. Pexels  6. Pexels 

 

 

 

 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×