6 x sinterklaas eet decoratie

De sint en zijn pieten zijn in het land! En dat weten we maar al te goed. Waarschijnlijk ben je ondertussen die peper- en kruidnoten wel even zat. Wij zetten 6 x ander snoepgoed op een rij om je huis op te fleuren tijdens deze spannende dagen.

Omdat de peper- en kruidnoten vanaf september al in de winkel liggen, heb je hier alvast al genoeg van op. Maar wat dacht je van een taart met decoratie van deze lekkernijen? Zo blijf je wel in de Sinterklaassferen maar maak je het net wat specialer. Om ‘droog’ peper- en kruidnoten te eten. Omdat het toch wel de dagen zijn waar peper- en kruidnoten bij horen.

Heb je een Sinterklaasdiner? Maak dit af met een toetje van kruidnoten. Een beetje yoghurt met kruidnoten en je kunt dit ook nog afmaken met een toefje slagroom.

Een cake van kruidnoten! In plaats van je cake te maken met rozijnen en noten kun je het deze keer decoreren met kruidnoten. Als je het op 5 december maakt, heb je ook nog eens de heerlijke geur in huis hangen tijdens het langverwachte avondje.

Deze optie staat ontzettend gezellig in je huis. Dit kun je ook al voor 5 december opdienen. Lekker voor 's middags bij de koffie of thee; een plankje met verschillende Sinterklaaslekkernijen. 

Maak een leuk pakketje voor in de schoentjes. Je kunt hier cadeautjes in doen en snoepgoed. Maar je kun het ook in het huis neerzetten als decoratie.

De laatste, maar zeker niet de minste. De sinterklaasstaf met snoepjes! Ook leuk voor in de schoen of om uit te delen op 5 december.

Zo zie je maar dat je niet alleen hoeft te denken aan peper- en kruidnoten als decoratie of als snoepgoed in huis maar dat je nog meer kanten op kan!

Beeld gevonden via:

1. Handmade helen 2. Welke 3. Brenda kookt 4. Famme 5. Pinterest 6. Pinterest   

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×