6 x vogelkooi als decoratie

Een vogelkooi? En je hebt geen vogel in huis? Geeft helemaal niet, een vogelkooi kan namelijk prima als decorstuk voor in je woonkamer.

Je hebt vogelkooien in verschillende kleuren en maten maar het leukste is toch wel om een vintage vogelkooi aan te schaffen die je eventueel zelf nog kan opfleuren.

Eigenlijk kan je heel veel kanten op met een vogelkooi. Je hoeft hiervoor niet perse een brocante interieur te hebben. Wat dacht je van een zwarte vogelkooi met daarin een plant? Want naast dat je een vogelkooi kan ophangen, kun je het ook gewoon op de grond plaatsen. Dit maakt het een stuk stoerder.

Maar wat kan je allemaal met een vogelkooi? Hier een paar opties:
- Zet er kaarsen in;
- Vul het met bloemen;
- Maak er een lamp van;
- Plaats er nepvogels in;
- Zet er een plant in.

Wat zet jij in je vogelkooi?

Beelden gevonden via:

1. Wunderweib 2. Digsdigs 3. Decorating ideas for 4. DIY and craftsideas 5. Etsy 6. Popsugar

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×