6x de half geverfde muur

Er kunnen verschillende redenen zijn om een muur maar voor de helft te verven. Misschien heb je niet genoeg verf, heb je geen ladder in de buurt of heb je geen energie om de hele muur te doen. Maar de beste reden is dat het er gewoon ontzettend leuk uitziet!

De half geverfde muur kan bijvoorbeeld erg leuk zijn in een kinderkamer. Je kunt een fel kleuraccent geven aan de kamer zonder dat het too much wordt. Ook zien we de half geverfde muur vaak terug in de hal, de badkamer of de keuken.

Om er nog een extra accent aan te geven kun je de lijn tussen de twee kleuren in plaats van strak en recht af te plakken een andere vorm geven. Laat de kleuren bijvoorbeeld subtiel in elkaar overlopen, maak er een zig zag lijn van of laat je creativiteit gaan en werk de lijn gewoon ruw af zonder tape.

 

 

 

 

Beelden gevonden via:

 1. Apartment Therapy, 2. The Small Issue, 3. Brit, 4. Weixin, 5. Sugar and Charm, 6. Paper & Stitch

 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×