7 manieren om pallets te recyclen

Recyclen wordt steeds hipper. Van de meest kleine voorwerpen kunnen prachtige dingen voor in huis gemaakt worden. Ook houten pallets zijn uitermate geschikt om mee aan de slag te gaan en een nieuw meubelstuk in je tuin, slaapkamer of woonkamer neer te zetten.

Een houten pallet is misschien wel het voorwerp waar de meest uiteenlopende meubelstukken mee gemaakt kunnen worden. Denk aan een bed, een bank voor in de tuin of een bureau. Maar ook als plantenbank fungeren ze goed. Het kost even wat tijd en misschien moet je de hulp van anderen inschakelen, maar dan heb je wel een origineel, eigengemaakt meubelstuk.  

  •  
  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×