7x badkamer weetjes

De badkamer is een plek waar mensen even tijd voor zichzelf nemen. Het blijkt een bron van inspiratie voor allerlei onderzoeksbureaus om te achterhalen wat hier gebeurt. Zeven opmerkelijke onderzoeksresultaten.

1. 75% van de mensen gebruikt zijn telefoon op de wc
De kranten en stripboeken hebben plaatsgemaakt voor de mobiele telefoon. Even het nieuws kijken, de social media feed doorscrollen, online shoppen en zelfs bellen. Het gebeurt allemaal op het toilet.

2. Drie op de vier vrouwen laten de badkamerdeur open als zij alleen thuis zijn

3. Irritaties in de badkamer
Mannen ergeren zich in de badkamer het meest aan make-up op handdoeken, aan losse haren in de wasbak en in het doucheputje. Vrouwen ergeren zich aan de wc-bril die omhoog staat en tandpasta in de wasbak.

4. Ongelukken in de badkamer
85% van de ongelukken in de badkamer komen door de toiletbril die omhoog staat. Mensen lopen nare verwondingen op als zij in de wc vallen. 

5. De gemiddelde mens gaat zes tot acht keer per dag naar het toilet
Dus mensen besteden minstens drie jaar van hun leven op het toilet.

6. Per jaar laten zeven miljoen mensen hun telefoon in de wc vallen
Dat mensen hun telefoon op de wc gebruiken is al bekend, maar een deel daarvan laat zijn telefoon in de pot vallen. Het is jou of misschien iemand die je kent vast ook eens overkomen.

7. 70% van de mensen die op visite is, kijkt in de badkamerkastjes van anderen
Omdat we zo benieuwd zijn wat anderen uitvoeren als ze alleen in de badkamer zijn, snuffelen we maar als te graag rond in andermans kastjes op zoek naar geheime middeltjes.

Bron: blindloop.com/visual.ly

Piets badkamers

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×