7 huizen van Hollywood-sterren onder de dertig

Jaloersmakend, maar wel leuk om naar te kijken. Deze zeven celebrities kochten een riante woning, allemaal voor hun dertigste verjaardag.

Keira Knightley
De Oscar-genomineerde actrice, die beroemd werd door haar rol in Pirates of the Carribean, woont samen met haar man in dit huis in Londen. Ze hebben er in totaal 6,5 miljoen dollar voor betaald. 

Kendall Jenner
Ze begon als reality ster in de serie Keeping up with the Kardashians, maar is inmiddels een supermodel voor alle grote merken. De tiener heeft haar eigen optrekje in L.A. gekocht voor 1,39 miljoen dollar. 

Lucy Hale
De ‘Pretty Little Liars’-ster kocht dit schattige huis in Studio City voor 1,7 miljoen dollar. 

Jennifer Lawrence
Dit huis in Californië werd eerder al bewoond door vele beroemdheden, waaronder Ellen DeGeneres en Jessica Simpson. Nu woont Jennifer Lawrence er in. “It’s like the neighbourhood whore”, zei ze onlangs over het optrekje. 

Taylor Swift
In deze villa van Taylor Swift, ter waarde van 17 miljoen dollar, worden beruchte feestjes gegeven. Het huis van de country-zangeres staat in Rhode Island. 

Rihanna
Er gebeurde allemaal vervelende dingen in het huis van Rihanna in Los Angeles. Zo waren er regelmatig indringers, stalkers en inbrekers te vinden. De zangeres besloot haar huis in de verkoop te doen voor 15 miljoen dollar. 

Lena Dunham
De ‘Girls’-actrice en producer ruilde haar appartement met één slaapkamer in voor dit appartement in Brooklyn met vier slaapkamers. Ze betaalde er 4,8 miljoen dollar voor. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×