8 dingen die je vergeet schoon te maken

Maak jij elke week het huis grondig schoon? Grote kans dat je deze plekjes vergeet! Toch hebben ze wekelijks aandacht nodig.

1. Het douchegordijn
Het is het best om hem na elke douchebeurt even met desinfecterende spray schoon te maken. Of je moet om de zoveel tijd een nieuwe willen kopen.

2. Bovenop de koelkast en keukenkastjes
Kijk eens bovenop de keukenkastjes of de koelkast. Er ligt vast een dikke laag aangekoekt vuil op!

3. De luxaflex
Je gebruikt ze elke dag, maar dat betekent niet dat er geen stof op komt. Maak ze om de week even schoon, zodat het vuil er niet aan hecht.

4. Onder grote apparaten
We gaan er meestal netjes omheen met onze poetsdoek, maar juist onder de koelkast en over stapelen de kruimels zich op.

5. De deurklink
Net als in openbare toiletten zitten de deurknoppen in huis vol met bacteriën. Af en toe met een antibacterieel middeltje eroverheen zou dus niet slecht zijn. Hetzelfde geldt voor lichtknopjes en de afstandsbediening. 

6. De afvoer in de keuken
Stinkt het af en toe in de keuken? Dat zou heel goed kunnen komen door opgehoopt vuil in de afvoer. Gooi er af en toe speciale schoonmaakmiddelen in om dit vuil door te laten spoelen.

7. De tandenborstelhouder
Wel eens last van zwart spul aan de onderkant van je tandenborstel? Schimmel stapelt zich snel op in deze vochtige houder.

8. De prullenbak
De buitenkant maak je vast altijd goed schoon zodat het er netjes uitziet, maar net zo belangrijk is het om de binnenkant af en toe goed uit te spoelen onder de douche of met de tuinslang. Er is altijd lekkend vuilnis dat zorgt voor nare geurtjes.

Bron: Beeld 1, beeld 2.

 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×