8 x baden van hout

Baden werden oorspronkelijk van hout gemaakt. Daarop volgden de baden van steen, kunststof of ijzer en die zie je nog steeds in de badkamers. Maar houten baden horen tegenwoordig niet meer tot het verleden en zijn juist weer hip! Voor als je net weer even wat anders wil in je badkamer kan een houten bad de blikvanger zijn.  

Houten baden kunnen tegenwoordig heel modern ogen maar er zijn ook nog zeker houten baden die wat nostalgie doen opwekken. De voordelen van houten baden zijn dat het water langer warm blijft door de isolerende werking. Je hoeft dus niet om de paar minuten  warm water in het bad te laten stromen. Daarnaast zijn houten baden ecologisch verantwoord en kun je ze zowel in de badkamer als in de tuin plaatsen.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×