8 x bontjes in huis

Nu het echt koud begint te worden, blijf je het liefste thuis. Dan is het ook wel zo fijn als je interieur ook winters is ingericht. Maar hoe doe je dit op een simpele manier en zodat je niet teveel geld uitgeeft?

Maak het knus in huis door, heel simpel,  bontjes toe te voegen aan je interieur. Wat het fijne is van bonte kleedjes: je kan ze overal kwijt. Op de vloer, op de bank, in de eetstoelen en zelfs als accessoire op een tafeltje.

Met kleuren kun je ook gaan variëren. Van witte bontjes tot donkere en verschillende kleuren door elkaar. Door bontjes toe te voegen krijg je meteen het Scandinavische gevoel en is de winter helemaal niet zo erg om thuis te zitten! 

Beelden gevonden via:

1. Caisak 2. Emmas Blogg 3. Media Cache 4. The Black Bird 5. DaniellaWitte  6. Miss Monday 7. Nordicbliss 8. Biskopsgarden  

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×