8 x de donkerblauwe keuken

Een nieuw interieur gaat altijd gepaard met de vraag: voor welke kleur gaan we deze keer. Vandaag laten we de charmes zien van de donkerblauwe keuken.

Aan de kleur donkerblauw wordt niet snel gedacht. Veel mensen gaan, als ze een donkere kleur willen, al snel voor zwart. Maar zoals in de mode ook al wordt gezegd: blue is the new black. En daar bedoelen we donkerblauw mee.

Gebruik deze kleur als je een ruimere keuken hebt waar veel licht invalt. Is dit niet het geval, dan kun je donkerblauw heel subtiel toepassen, anders wordt het te donker. En dat wil je natuurlijk niet.

Kies of voor donkerblauwe kastjes, of voor een muur in deze kleur of de vloer. Het gaat hierbij om of, of. Niet en, en.  Combineer dit met een lichte kleur, wit is daarbij altijd goed. Laat je inspireren door de onderstaande beelden en proberen maar!

Beelden gevonden via:

1. 79Ideas 2. Madaboutthehouse 3. Designinspiration 4. For Interieur 5. Desiretoinspire 6. Bloglovin 7. Skonahem foto by: Anne Nyblaeus 8. Madaboutthehouse 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×