8 x hout in de badkamer

Houten elementen in je badkamer, doet je al snel denken aan de natuur. Een rustige plek waar je even tot rust kan komen. Het geeft niet alleen karakter aan je badkamer, maar het is ook een plek waar je na een lange dag lekker kan ontspannen.

Hout aan je badkamer toevoegen, klinkt misschien niet als een slim idee. Want hout is toch gevoelig voor vocht en water? Dit kunnen we natuurlijk niet ontkennen, maar vandaag de dag hoeft hout in de badkamer niet voor grote problemen te zorgen.

Er is namelijk rotvrij hout zoals teak, merbau en jatoba. Maak je geen gebruik van dit hout, dan kun je een vernislaag aanbrengen, zo wordt het hout waterdicht. Het is raadzaam om dit regelmatig bij te werken zodat het waterdicht blijft.

Beelden gevonden via:

1. Residence Style 2. Decoholic 3. Planete Deco 4. My Domaine, photography: Bethany Nauert 5. Homedit 6. Frenchy Fancy  7. Bloglovin 8. Blogs Cotemaison

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×