8 x je servies aan de muur

Bordjes: niet alleen om van te eten maar ook om aan de muur te hangen. Kleine bordjes, grote borden, allemaal in dezelfde kleur of juist totaal verschillende kleuren. Je kan ze dichtbij elkaar hangen of juist iets verder van elkaar. Ook kun je variëren in de vorm waarin je ze ophangt.

Denk jij erover na om borden op te hangen aan de muur? Hier zijn speciale bordenhangers voor die je kan gebruiken. Op deze manier hangen ze stevig aan de muur en hoef je niet bang te zijn dat ze van je muur vallen. 

Tip: Bedenk eerst welke borden je wil ophangen en waar ze komen te hangen. Leg ze bijvoorbeeld eerst op tafel in de juiste vorm zodat je ziet of het leuk staat. Ga daarna aan de slag met de bordenhangers.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×