8x mannelijk interieur

YES! Eindelijk, je gaat samenwonen. Hoe fijn is het om nu echt samen alles te delen en om zoveel mogelijk bij elkaar te zijn. Maar aan veel romantische dingen komen ook een eind als jullie samen keuzes moeten maken. Want hoe zorg je ervoor dat je jullie huis inricht naar de smaak van beide?

Het is al lang niet meer zo dat vrouwen de inrichting van een huis totaal mogen doen. Ook mannen weten hierin steeds beter wat ze willen. Als vrouw kun je dan ook moeilijk meer komen aanzetten met een roze slaapkamer op je verlanglijstje.

Gelukkig voor jullie beiden is het stoere, robuuste in het interieurland helemaal hip. Dit vinden mannen al snel leuk. Ben je daar zelf niet zo weg van? Probeer dan wat kleur aan je interieur toe te voegen, zo maakt het de sfeer wat minder stoer. Of vervang grote kasten of banken voor wat kleinere meubelstukken.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×