8 x stenen muur in je woonkamer

De stenen muur, het klinkt zo gewoon: elke muur is toch van steen? Wij doelen hier op de muur van echt ouderwetse stenen. Je ziet het terugkomen in veel verschillende soorten stijlen. Wij laten vandaag de rauwe, industriële vorm zien in de woonkamer. ‘You love it or hate it.’

Niet gezegend met zo’n muur in je huis? Geen probleem, er zijn verschillende soorten behangetjes met dit patroon. Mocht je dit zelf willen toepassen bedenk dan of je de hele muur in deze stijl wil of dat je één muur doet. Deze muur maakt namelijk wel echt een statement en het moet wel in een bepaalde stijl passen. Maar, heel belangrijk: ga vooral lekker experimenteren. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×