8x boucherouite kleden

In de winter blijven we het liefst lekker thuis. Om het huis warm en sfeervol te maken is een lekker dik kleed in de woonkamer een must. Op dit moment zien we het ‘boucherouite’-kleed veel terug in interieurs.

Boucherouite betekent ‘restjes van kleding’. De kleden zijn oorspronkelijk afkomstig uit Marokko. Een boucherouite kleed is gemaakt van restanten stof: repen oude kleding, gerecycled katoen en kleurrijk wol. Dit wordt zorgvuldig gecombineerd door Berber-vrouwen. Omdat vrouwen pas verder konden werken als zij nieuwe stof gevonden hadden, is ieder ontwerp uniek. Door de resten in elkaar te weven ontstaan er steeds nieuwe patronen en vormen.

Ze horen eigenlijk op de grond maar deze unieke kleden zijn eigenlijk een kleurrijk kunstwerk op zich. Daarom doen ze het ook prima aan de muur!

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×