Badkamertrends

De tijd dat de badkamer de kleinste kamer van het huis was, is voorbij. We willen het groter en ruimer. Dat biedt meer luxe én meer privacy. Dit zijn de badkamertrends van nu.

Tegels
De badkamer moet optisch groter en strakker lijken, dat is wat we in 2015 willen. De oplossing is om te werken met gestuukte wanden, al dan niet in combinatie met tegelwerk. Steeds vaker wordt de vloertegel doorgetrokken op de wand. Populaire tegels zijn die met een houtstructuur.

Materialen
Vrijstaande baden en meubels met opzetkommen zijn een trend. Er is ook een steeds bredere keuze in luxe materialen voor de wastafelbladen, zoals beton, astone, glas en composiet. De vraag naar schoonmaakgemak wordt ook steeds groter. Leveranciers spelen daarop in met bijvoorbeeld minimalistische profielen bij de douchecabines, naadloze toiletpotten met verdekte ophanging en antikalkbewerkingen op douchecabines. 

Sunshower
De sunshower zorgt voor zonlicht en infraroodwarmte tijdens je dagelijkse douchebeurt. Pluspunt: je krijgt er een energiek gevoel van en het verhoogt je weerstand. Infrarood dringt diep door in de huid en houdt spieren en gewrichten soepel. Het gedoseerde zonlicht houdt je vitamine D-gehalte op peil en zorgt op een veilige manier voor een gezond zomers kleurtje. Niet voor niets wordt de douche aanbevolen door dermatologen. Sunshowers bestaan in zowel inbouw- als opbouwversies.

Stoomcabines
Werd er in het verleden nog vaak een kant-en-klare kunststof stoomcabine geplaats, een minimalistische stoomcabine past beter in de badkamer van deze tijd. 

No-Calc Systeem
Het No-Calc systeem filtert de kalk uit het leidingwater, waardoor het glas van de douchecabine mooi blijft. Bovendien zorgt het systeem ervoor dat de kalkresten niet hechten op warmte-elementen van bijvoorbeeld de vaatwasser en de waterkoker. Het systeem wordt na de watermeter gemonteerd. 

Piets badkamers

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×