Behind the scenes bij onze nieuwe fotoshoot

Behind the scenes bij onze nieuwe fotoshoot, Waalwijk, 7-4-17 14:10

We zijn dit jaar al druk bezig geweest! Zoals je in de voorgaande blogs hebt gelezen zijn we bezig met de verbouwing van Piet Klerkx Waalwijk. Maar er gebeurt natuurlijk nog veel meer, zoals de nieuwe fotografie van de huiscollectie van Piet Klerkx. Een leuk project met een mooi resultaat!

Het was een groots project waarin we het brede assortiment van Piet Klerkx in zijn geheel gefotografeerd hebben. Dit houdt in dat er woonkamers zijn gefotografeerd, slaapkamers, keukens, badkamers en natuurlijk ook de finishing touch: stoffering. Enkele nieuwe foto’s heb je wellicht al gezien op onze website en meerdere zullen nog volgen, maar neem ook eens een kijkje behind the scenes en houd de blog goed in de gaten voor meer nieuwe foto’s!

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×