Binnenkijken bij Cameron Diaz

Cameron Diaz opende onlangs haar deuren om een kijkje te geven in haar opnieuw ingerichte appartement in Manhattan. De actrice, die in 1998 beroemd werd met haar rol in de film There’s Something About Mary, was al een aantal jaar in bezit van het stulpje in de wijk West-Village voor ze besloot het een make-over te geven. 

Voor de klus schakelde ze de hulp in van interieurontwerpster Kelly Wearstler. Een grote naam aan de westkust van Amerika. Het appartement moest een flinke dosis van de Hollywood-vibe krijgen.

“De liefde voor glimmende, glanzende spullen komt vanuit mijn Cubaanse roots”, zegt Cameron. “Daarnaast wilde ik een huiselijke sfeer in het appartement”. Het is inderdaad een goede mix geworden tussen glamour en huiselijk. Bekijk hier de foto’s van haar woonkamer, keuken, eetkamer, slaapkamer en logeerkamer.

Bron: ELLE decor.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×