Blauw in huis

Blauw in Huis. Je ziet het steeds meer. Er zijn veel mogelijkheden om deze prachtige kleur in je interieur te verwerken. Houd het rustig met zachte blauwtinten of stap uit je comfortzone met een knalkleur.

Gedurft

Kies voor een opvallend felblauw meubelstuk als eyecatcher in de woonkamer. Lekker gek, maar zeker gedurft. Later kun je steeds meer blauwe accessoires toevoegen in verschillende tinten. Wanneer je nog geen genoeg kan krijgen van blauw kun je er voor kiezen om ook de muren in deze kleur te verven. Speel met structuren en patronen zodat het een mooi geheel wordt.

Knus

Als je gek bent op romantiek en rust in je interieur dat zijn zachte lichtblauwe tinten perfect. Met deze tinten creëren je een knus en dromerige sfeer. Je kan deze kleuren volop toepassen in mooie kussens en andere accessoires. Kies in de zomer voor grote vazen met bloemen en luchtige stoffen. In de winter ga je voor een schapenvachtje, grote kandelaren en een hoop kaarsen.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×