Breien doe je weer zelf!

Brrr… wat is het de laatste week weer koud. Het leven buiten wordt weer verruild voor lekker bankhangen op de koude avonden. In plaats van televisie te kijken kun je dit najaar ook aan de slag met breien. Ja echt, breien is weer helemaal hip!

Niet alleen zien we breiwerken in de mode terugkomen, ook in je interieur kunnen breicreaties niet ontbreken. Het past perfect bij de tijd van het jaar. Vooral bij de trend Ruig & Rust en Pastel & Balans kunnen breiwerken heel goed.

Kun je nog niet breien? Geen probleem, breien is goed te leren. Je kunt beginnen met het breien van een simpel kleed voor over je bed of om lekker onder te liggen voor op de bank. Heb je het te pakken dan kun je je wagen aan een kussen, poef of zelfs een lamp met gebreid kapje erover heen. Laat ons weten wat jij hebt gebreid! 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×