De designwerelden van Enzo Luca

Eigenzinnig en tijdloos, dat zijn de ontwerpen van Enzo Luca. En bovendien zó gewild, dat Piet Klerkx alle meubels van deze Italiaanse studio onder eigen label gaat verkopen. Creatief initiator Dick Noltee legt uit dat Enzo Luca uit vier designwerelden bestaat: Puur, Loft, Allure en Karakter.

Puur
Puur wordt gekenmerkt door krachtige vormen en robuuste materialen als hout, steen en koper. Echt warm en sfeervol. Bijvoorbeeld een comfortabele loungebank met twee uitgesproken fauteuils.

Loft

Bij Loft lopen wonen en werken ongemerkt in elkaar over. Denk aan een enorme handgemaakte kast van massief eikenhout met alle ruimte voor je boeken, kunst en werkmappen. Het ene moment hoort hij bij je kantoor, het volgende is dit de plek om fijn te tafelen.

Allure

Designwereld Allure gaat over wonen in een eigentijds interieur dat zich kenmerkt door de combinatie van robuust en stoer met rijke stoffen en mooi leer. Een lijnenspel dat je woonkamer ruimtelijk houdt.

Karakter
Bij Karakter krijg je alles aangereikt om je interieur naar eigen hand te zetten. Hierbij kun je eindeloos combineren met talrijke kleurcombinaties, om alle meubelen je eigen twist te geven.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×