De ideale werkomgeving

Hoe zorg je ervoor dat je optimaal presteert tijdens een werkdag? Goed geslapen hebben is één ding. Maar er is meer dan dat. Je werkomgeving speelt hierin ook een beduidend grote rol. Of dat nu thuis is of op kantoor.

Notities
Heb je een kantoorbaan, dan ben je iedere dag wel bezig met notities maken en aan een vergadering eens per week ontkom je ook niet. Veel organisaties gebruiken voor presentaties een markerbord. Maar heb je weleens aan deze dingen gedacht? Een muur volledig met krijtverf bedekken bijvoorbeeld. Er hoeft niet constant wat uitgeveegd te worden want er is ruimte zat. Of wat dacht je van een wand volledig bedekt met kurk voor je notities. Je bent meteen af van die saaie muur en het is ook nog eens praktisch.

Open kast
Word je gek van de spullen die constant op je bureau slingeren. Schaf een open kastje aan die je kwijt kan op je bureau. Op deze manier berg je snel spulletjes op maar ligt het ook zo voor het grijpen als je het weer nodig hebt.

 

 

Het ziet groen
Tijdens een gemiddelde werkdag op het kantoor kom je maar weinig buiten voor wat frisse lucht. Plaats planten in de ruimte zodat je werkproductiviteit wordt verhoogd en je toch een beetje het gevoel hebt dat je buiten bent.

Rust
Misschien klinkt deze tip nogal cliché, maar kijk eens om je heen. Welk gevoel krijg je als je rond kijkt in je werkomgeving? Is het een drukke bedoeling met veel kleuren en accessoires, zorg dan dat dit minder wordt. Houd het lekker rustig en clean. Het staat ook nog eens professioneel. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×