De keuken van nu

Als er een ding is wat de laatste keukentrends duidelijk maken, dan is het wel dit: koken wordt leuker, makkelijker en gezelliger. Wij vroegen aan Wilco Kooij, vestigingsmanager Keukens & Badkamers Piet Klerkx Waalwijk, waar naar gekeken wordt bij het uitzoeken van een nieuwe keuken.

Kookeiland
Wilco Kooij: “De keuken wordt steeds meer een leefruimte. Als het maar enigszins mogelijk is, staat een eiland hoog op het verlanglijstje. Bij een keuken van zo’n drie bij vier meter is dat ook daadwerkelijk mogelijk, uiteraard afhankelijk van het aantal en de grootte van de deuren. En ze willen graag een zitgedeelte bij het eiland”.

Gebruiksgemak
“Gebruiksgemak wordt steeds belangrijker. Denk daarbij aan muziek en verlichting die met de iPad worden bediend. Bedieningsgemak is ook iets waar iedereen op let. Vroeger had je een heel boekwerk nodig om je over te kunnen bedienen. Dat is allemaal veel makkelijker geworden en het zal nog eenvoudiger worden. Verder merken wij dat er echt op energiezuinigheid wordt gelet”. 

Gezondheid
“Een andere trend is dat de gezondheid een steeds grotere rol speelt. De stoomoven wordt daardoor steeds populairder. En er wordt ook vaak al rekening gehouden met apparaten waarmee gezonde sapjes en smoothies worden gemaakt, zoals een keukenmachine en een blender”. 

Vaatwasser
En wat iedereen echt wil, is een vaatwasser. Die is niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. Terecht natuurlijk want zo’n machine betekent puur gemak. En je hebt altijd een opgeruimd werkblad”.

Piets keukens

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×