De prikkelende groene plant

Je kent ze vast wel. De groene prikkelende planten waarbij je moet uitkijken dat je je vinger er niet aan prikt. De cactus. Ook kom je zo dikwijls tegen in de vele Western films, want daar kunnen cactussen niet ontbreken. You love it or you hate it, maar de cactus is helemaal van nu.

Een tijdje terug zagen we de kleinere varianten al terug in het interieur. Maar tegenwoordig mag het nog groter. Combineer verschillende maten en verschillende kleurrijke potten met elkaar.

De cactus pas perfect in de botanische trend. Lekker stoer voor in de woonkamer of keuken… en voor de waaghals in de slaapkamer! Zijn planten niets voor jou omdat je ze simpelweg vergeet te verzorgen? Geen probleem. Een cactus overleeft het overal. Dus wil je met planten beginnen, dan kunnen wij je zeker de cactus aanraden.

Maar kijk wel uit… want de cactus blijft prikkelbaar. 

Beelden gevonden via:

Guia Para Decorar 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×