De trend eclectic

Hier en daar zie je het vast wel voorbijkomen: de trend eclectic. Maar wat is electic living precies? En hoe kun je deze stijl doorvoeren in jouw interieur?

Eigenlijk is de trend eclectic een combinatie van diverse stijlen waarbij veel kleur wordt gebruikt. Met diverse stijlen bedoelen we items uit verschillende jaren bijvoorbeeld een typische bank uit de jaren ’70 en een kastje uit de jaren ’50. Maar ook verschillende culturen, gemixt met design en vintage.

Zoals je al leest kun je met deze trend echt alle kanten op. Probeer niet te veel na te denken over hoe de trend het beste tot zijn recht komt maar ga gewoon lekker aan de slag. Wat wel heel belangrijk is: zorg ervoor dat het niet te druk wordt. Dit is een veelgemaakte fout bij deze trend. Omdat eigenlijk alles wel past binnen deze trend, heb je de neiging om dan ook maar alles te kopen.

Mocht je het nog lastig vinden wat je met deze trend precies moet doen, dan kom je hopelijk een heel eind met deze inspiratie foto’s. 

Beeld gevonden via: 

1. The Design Files, by Eve Wilson 2. The Design Files, by Eve Wilson 3. The Design Files, by Eve Wilson 4. Decor 8, by Jules Villbrandt 5. Decor 8, by Jules Villbrandt 6. Decor 8, by Jules Villbrandt

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×