De woonwens van Bart

Deze winter laat Piet Klerkx jouw woonwens in vervulling gaan! Haal je wenskaartje op in de winkel, vul het in en hang het uiterlijk 26 december in de wenskerstboom in één van onze winkels. De komende weken interviewen wij mensen die hun woonwens willen delen op de blog van Piet Klerkx. Wil jij je woonwens delen? Ga naar onze Facebookpagina en laat een berichtje achter.

Deze week de woonwens van Bart (38)
Getrouwd en een dochtertje van 4
Woonsituatie: twee-onder-een-kapwoning

Welke woonwens zou jij in de kerstboom van Piet Klerkx hangen?
“Al enige tijd zijn we opzoek naar de perfecte stalamp voor in de woonkamer. Vooral met deze donkere dagen missen we zo’n lamp.”

Hoe ziet  jouw droomlamp er precies uit?
“De lamp moet groot zijn en je moet de lamp makkelijk kunnen verstellen. Eigenlijk moet het een pronkstuk zijn in de woonkamer. Het licht moet je gemakkelijk kunnen dimmen zodat het goed functioneert voor als je een boek wil lezen maar ook als je vanachter je laptop wil werken.”

Gaat dit lukken?
“De financiële middelen hebben we wel voor de lamp wel alleen zijn we de juiste lamp nog niet tegengekomen. Dit lijkt toch lastiger dat het klinkt.”

“Mooie kleur, dit past wel in onze woonkamer Kun je deze ook verstellen?"

Beelden gevonden via:

1. Zuiver

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×