De woonwens van Irma

Deze winter laat Piet Klerkx jouw woonwens in vervulling gaan! Haal je wenskaartje op in de winkel, vul het in en hang het uiterlijk 26 december in de wenskerstboom in één van onze winkels. De komende weken interviewen wij mensen die hun woonwens willen delen op de blog van Piet Klerkx. Wil jij je woonwens delen? Ga naar onze Facebookpagina en laat een berichtje achter.

Deze week de woonwens van Irma (47)
Samenwonend en een zoon van 10
Woonsituatie: in februari krijgt zij de sleutel van haar nieuwe huis

Welke woonwens zou jij in de kerstboom van Piet Klerkx hangen?
“Binnenkort mogen wij ons nieuwe huis in. De keuken is gebouwd in een serre, het plafond is helemaal van glas waardoor er echt veel licht naar binnen valt. Voor de keuken hebben we hele speciale wensen, we willen het licht houden maar wel met warmte. Niet te standaard.”

Hoe ziet  jouw droomkeuken precies uit?
“Strakke, witte laatjes in één lijn en daarboven oude, houten planken. Daarnaast willen we een stained concrete keukenblad. Dit is een speciale techniek waarvan ik beelden op internet heb gevonden. Tot nu toe heb ik deze techniek alleen uitgevoerd zien worden op vloeren, dus ik ben heel benieuwd of dit gaat lukken!”

Gaat dit lukken?
“Door inspiratie op te doen via Pinterest, ben ik op dit idee gekomen. Het is niet alleen de vraag of dit gaat lukken qua geld maar ook of iemand deze methode kan uitvoeren. Erg spannend dus!”

“Mooi die houten elementen in deze lichte keuken!”

“Strakke, witte laatjes. Alleen wil ik dan een totaal ander keukenblad.”

Beelden gevonden via:

1. Trendspanarna - HK Living 2. Klikk

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×