De woonwens van Laura

Deze winter laat Piet Klerkx jouw woonwens in vervulling gaan! Haal je wenskaartje vanaf 7 december op in de winkel, vul het in en hang het uiterlijk 26 december in de wenskerstboom in één van onze winkels. De komende weken interviewen wij mensen die hun woonwens willen delen op de blog van Piet Klerkx. Wil jij je woonwens delen? Ga naar onze Facebookpagina en laat een berichtje achter.

Laura (28)
Single
Woonsituatie: heeft appartement gekocht in Amsterdam

Welke woonwens zou jij in de kerstboom van Piet Klerkx hangen?
"Kort geleden heb ik een appartement gekocht in Amsterdam. Mijn badkamer is nogal verouderd, van de granieten vloer tot het toilet. Het ziet er allemaal simpel uit. Een nieuwe badkamer is mijn woonwens.”

Hoe ziet  jouw droombadkamer er precies uit?
“Een strakke badkamer met een zwevend toilet, mijn douchegordijn wordt vervangen door een glazen deur en ik wil een regendouche. De vloer wordt betegeld met zwarte stenen die glimmen, de wand laat ik het liefste wit omdat mijn badkamer niet zo groot is. Het liefst zie ik een complete wastafelset met daaronder een kastje om dingen op te ruimen. Spotjes in de muur zou ideaal zijn zodat mijn badkamer goed is verlicht en ik mijn make-up kan aanbrengen.”

Gaat dit lukken?
“Uiteindelijk is dit wel wat ik wil. Maar ik woon er net dus ik ben nu nog bezig met het inrichten van mijn woon- en slaapkamer. Daarna wil ik me richten op de badkamer. Hiervoor moet ik eerst gespaard hebben!” 

“Deze wastafel zou ik wel in mijn badkamer willen. Onder de wastafel is ook nog plek om spullen op te bergen.”

“Dit is mijn droombadkamer. Een bad in midden en de vloer vind ik ook geweldig.” 

Beelden gevonden via:

1. Cottages Gardens 2. La Dolce Vita blog 

 

 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×