De woonwens van Monique

Deze winter laat Piet Klerkx jouw woonwens in vervulling gaan! Haal je wenskaartje op in de winkel, vul het in en hang het uiterlijk 26 december in de wenskerstboom in één van onze winkels. De komende weken interviewen wij mensen die hun woonwens willen delen op de blog van Piet Klerkx. Wil jij je woonwens delen? Ga naar onze Facebookpagina en laat een berichtje achter.

Vandaag de woonwens van: Monique (34)
Alleenstaande moeder van dochtertje (8)
Woonsituatie: samen met haar dochter woont ze in een appartement

Welke woonwens zou jij in de kerstboom van Piet Klerkx hangen?
“Een bankstel! Het bankstel dat nu in onze woonkamer staat, hebben we al jaren en het is nodig aan vervanging toe. Mijn dochter houdt ervan om op de leuning te hangen dus deze ziet er niet meer zo netjes uit.”

Hoe ziet  jouw droombankstel er precies uit?
“Een hoekbankstel waar je lekker in kan hangen. Het liefst in de kleur beige of bruin in een gemêleerde stof. En daarbij horen natuurlijk lekker kussens. Mijn dochter kan niet wachten tot we een nieuwe bank hebben! Dan kunnen we eindelijk onze vaste filmavond op de vrijdag weer doorzetten!”

Gaat dit lukken?
“Op dit moment ben ik er hard voor aan het sparen maar ik denk dat het nog wel een tijdje duurt voordat we het geld hebben voor een nieuwe bank.”

“Deze bank vind ik echt super. De juiste kleur en zoals het eruit ziet kan je er helemaal in wegzakken, geweldig!"

Beeld gevonden via:

Livingbloggen

 


 

 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×