De woonwens van Saskia

Deze winter laat Piet Klerkx jouw woonwens in vervulling gaan! Haal je wenskaartje op in de winkel, vul het in en hang het uiterlijk 26 december in de wenskerstboom in één van onze winkels. De komende weken interviewen wij mensen die hun woonwens willen delen op de blog van Piet Klerkx. Wil jij je woonwens delen? Ga naar onze Facebookpagina en laat een berichtje achter.

Deze week de woonwens van Saskia (51)
Samenwonend, een dochter en een zoon
Woonsituatie: rijtjeswoning

Welke woonwens zou jij in de kerstboom van Piet Klerkx hangen?
“Een heerlijk zacht vloerkleed voor naast mijn bed, zodat ik met mijn warme voeten niet op de koude vloer kom. Ik ben geen ochtendmens, hihi.”

Hoe ziet  jouw droom vloerkleed er precies uit?
“Kleurrijk! Ik hou van rood en geel dus die kleuren mogen zeker in het kleed terugkomen. Daarnaast zou ik het fijn vinden als het een hoog kleed is maar dat wel makkelijk schoon te maken is.”

Gaat dit lukken?
“Ik hoop het! De kleden die ik mooi vind, zijn erg duur. Tegenwoordig ben ik elke woonwinkel aan het afspeuren en zelf op buitenlandse websites aan het kijken.”

“De kleuren vind ik erg mooi! Het kleed mag van mij wel wat hoger zijn."

“Dit kleed is wat hoger, heel fijn. Het blauw vind ik erg mooi in de kleed."

Beelden gevonden via:

1. Chiara stella home 2. Houseofc  

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×