De woonwens van...

Deze winter laat Piet Klerkx jouw woonwens in vervulling gaan! Haal je wenskaartje vanaf 7 december op in de winkel, vul het in en hang het uiterlijk 26 december in de wenskerstboom in één van onze winkels. De komende weken interviewen wij mensen die hun woonwens willen delen op de blog van Piet Klerkx. Wil jij je woonwens delen? Ga naar onze Facebookpagina en laat een berichtje achter.

Shannon (24)
Single
Woonsituatie: woont sinds kort met huisgenoten en is druk bezig met het inrichten van haar kamer.

Welke woonwens zou jij in de kerstboom van Piet Klerkx hangen?
“Ik ben gek op boeken en heb een grote verzameling. Sowieso zie je mij één keer in de maand wel een boekenwinkel induiken om vervolgens met een tas vol boeken en magazines de winkel weer te verlaten. Alleen heb ik dus geen plaats voor al deze boeken. Een boekenkast staat daarom bovenaan mijn verlangenlijstje.”

Hoe ziet  jouw droomboekenkast er precies uit?
“Een hoge, smalle boekenkast waarin ik veel boeken kwijt kan. De kast moet open zijn en er moeten ruimte zijn om een mooi fotografieboek open te leggen. Welke kleur de kast moet hebben, weet ik nog niet. Eerst maar eens de rest van mijn kamer inrichten.” 

Gaat dit lukken?
“Ik wacht op het moment tot ik de juiste boekenkast tegenkom. Die heb ik nog niet gevonden. Voor nu liggen mijn boeken overal en nergens.” 

“Deze is te groot voor mijn kamer, maar er is genoeg ruimte voor al mijn boeken en ik kan onderaan boeken openleggen.”

“Ooit wil ik een boekenkast over de hele wand.” 

Beelden gevonden via:

1. Goop 2. Entrancemakeleri 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×