De kleur van 2017: Denim Drift

Denim Drift : een blauw in een nieuw daglicht. Met dit kleurenpalet kun je alle kant op. Het is een blauwtint met een tikkeltje grijs. Een stoere kleur die mooi te mixen is met andere blauwtinten en het goed doet met natuurlijke elementen.

"Blauw is de kleur die we elke dag tegenkomen. Denk aan de lucht en de kleding die we dragen. En dit jaar wordt het ook de kleur van onze muren. De kleur blauw gaat de interieur agenda van 2017 domineren. Het zal je muren doen opleven op een fantastisch manier!"

– Heleen van Gent, Creative Director Global Aesthetics Center

Denim Drift is een blauw dat we overal gaan terugzien. De blauwgrijze kleur is een prachtige, tijdloze en veelzijdige tint die zich aan elke omgeving aanpast. Ze neemt de sfeer van het moment over én past bij elke levens- en interieurstijl.

Dus maak je kwasten alvast klaar voor Denim Drift , Want dit is de must-have van 2017!

BRON: Flexa

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×