Deze interieurkleur domineert het internet

De kleur marsala werd door Pantone uitgeroepen tot de kleur van 2015, maar er is een andere kleur die dit jaar overal opduikt. Je vindt hem op Pinterest, Instagram en waarschijnlijk ook in de woonkamer bij je vriendin die echt een interieur freak is.

Het is niet echt beige maar ook geen grijs. Deze kleur heeft daarom een naam gekregen waarbij deze kleuren zijn gecombineerd, namelijk: ‘greige’. Deze kleur is op dit moment de meest populaire neutrale kleur. Greige wordt gebruikt in kopjes, kussens, op de muur, op de keukenkastjes, in het tapijt: je hoor het al, eigenlijk kun je met deze kleur overal terecht. Vooral nu de herfst toch al bijna voor de deur staat.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×