Deze programma's kun je gebruiken voor je moodboard!

Om mee te doen aan de super actie bij Piet Klerkx is het de bedoeling dat je aan de slag gaat met een moodboard. Want mocht jouw moodboard winnen… dan krijg jij de wooncheque van € 5000,- en win jij ook nog interieuradvies. Deze week: welke programma’s zijn er om een moodboard te maken?

Vorige week lieten we zien hoe je stap voor stap een moodboard kan maken met afbeeldingen uit tijdschriften. Maar ben je niet zo van het tijdschriften doorbladeren en het knip- en plakwerk, dan kun je ook aan de slag op je computer. Piet Klerkx heeft de beste programma’s voor jou op een rijtje gezet!

Pinterest
Waarschijnlijk ben je wel bekend met Pinterest. Op deze website kun je een account aanmaken en zo afbeeldingen ‘pinnen’ (verzamelen) die je leuk vindt. Met je account kun je verschillende mappen aanmaken waardoor je afbeeldingen netjes geordend worden. De afbeeldingen die je verzamelt, leiden naar de link van de website waar de afbeelding vandaan komt. Dus maak een account aan en verzamel afbeeldingen door te pinnen!

Polyvore
In eerste instantie is Polyvore ontwikkeld om een moodboard op modegebied te maken maar met interieurs kun je ook een heel eind komen. Maak een gratis account aan en ‘knip’ verschillende afbeeldingen uit. Met je verzamelde items kun je zelf een moodboard maken. Voor de uitvoering is Polyvore handiger om een moodboard mee te maken dan met Pinterest.

Photoshop
Photoshop is een ideaal programma om een moodboard te maken. Je moet alleen wel goed weten hoe Photoshop werkt, makkelijk is het niet. Op Youtube zijn verschillende video’s te zien hoe je met Photoshop kan werken. Daarnaast is Photoshop best wel prijzig. Maar als je het programma op je computer hebt staan, raden wij het zeker aan om eens te proberen!

Canva
Canva is een handig programma als je op je computer afbeeldingen hebt staan die je wil gebruiken. Als je niet zoveel foto’s hebt, kun je die ook kopen bij Canva. Bij Canva kun je verschillende templates gebruiken in verschillende maten en kleuren. Ook kun je er teksten en achtergronden aan toevoegen.

Picasa
Picasa kun je gratis downloaden, ook hiervoor heb je afbeeldingen nodig van je computer. Het is niet heel moeilijk om mee te werken maar vergeleken bij een aantal programma’s hierboven, is het resultaat iets minder.

Vergeet je moodboard niet te delen op Facebook of Instagram met de hashtag #PIETKLERKXWOONMAAND. Daarmee maak je automatisch kans op een Piet Klerkx wooncheque & interieuradvies ter waarde van maar liefst 5000,-.

Uit de top 10 van meest originele moodboards en moodboards met de meeste likes kiezen wij een winnaar.

Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2015.

  •  

Beelden gevonden via:

1. Picasa 2. Canva 3. Pinterest 4. Polyvore 5. Photofacts

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×