Dit ben ik

Hoi! Ik ben Marleen, de nieuwe blogger.

Sinds kort ben ik met veel plezier werkzaam bij Piet Klerkx en met deze blogs wil ik jullie graag op de hoogte gaan houden over onze winkels en alles wat daarbij hoort. De laatste trends, nieuwe collecties, workshops, acties en natuurlijk over de grootschalige verbouwing in Waalwijk.

Als kind was ik al veel bezig met het veranderen van de inrichting van mijn slaapkamer. Spullen kregen regelmatig een andere plek en de muur een andere kleur. Ik bedacht keer op keer een betere indeling voor onze woonkamer, dan wist mijn moeder wel weer hoe laat het was.

Tijdens mijn studie aan SintLucas in Boxtel ontdekte in hoe leuk het was om te ontwerpen, maken en uitvoeren.

Later kwam daar ook nog de liefde voor vintage bij. Mijn huis staat dan ook vol met vondsten van rommelmarkten en kringloopwinkels aangevuld met nieuwe en industriële spullen. Een mix van oud en nieuw, verschillende materialen en stijlen maakt ons huis een thuis.

Naast mijn liefde voor interieur en vintage, ben ik gek op reizen en avontuur, buiten zijn, lekker eten, doe-het-zelf projecten, vrienden, familie en de zomer!

Ik hoop dat ik jullie nieuwsgierig heb gemaakt en dat ik jullie mag inspireren met heel veel mooie, interessante, interieur-blogs!

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×