Durf jij het aan? 8 x stoere schedels

De natuur in huis halen, is helemaal van de laatste tijd. Al vaker hebben we je hier over verteld, door bijvoorbeeld planten in huis te halen. Maar heb je weleens gedacht aan andere accessoires uit de natuur?

Het is misschien een beetje een raar idee maar wat dacht je van schedels van dieren? We weten dat dit voor de meeste vast even wennen is, maar als je het goed combineert kan het prachtig staan.  

Wij raden aan om niet teveel invloeden uit de natuur in huis te halen in combinatie met een schedel. Geweien, vachten of andere opgezette dieren kun je beter ergens anders in je huis toevoegen.

Schedels zijn goed te combineren met vintage items, natuur kleuren zoals donkergroen en bruin maar ook veel wit. Mocht je helemaal weg zijn van deze look dan kun je het er wel op wagen om een vel toe te voegen. Want in deze koude tijden kan dit ook juist de finishing touch zijn. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×